2022-05-04 07:20:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Nagyon sok változásra számíthatsz az életedben, készülj fel a váratlanra!

Napi horoszkóp május 4-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Nap együttáll az Uránusszal, ami meglepő eseményeket hozhat. Szerencsére a Kos bírja a gyűrődést, és jól alkalmazkodik a váratlanhoz. Hidd el, hogy ebből még valami jó is kisülhet!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap-Uránusz együttállás kiszámíthatatlanná teszi az eseményeket, amit te nagyon rosszul tolerálsz. Nem is tudod titkolni a nemtetszésedet… Ha egy picit megpróbálsz rugalmasabb lenni, sokkal jobban jöhetsz ki a dologból!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Titkokat tudhatsz meg, amik esetleg bántják is a szép lelkedet, vagy pusztán ostoba pletykálásnak véled a hallottakat. Semmi sem véletlen azonban, ami tudomásodra jut. Ha nem is lesz gyakorlati haszna a számodra, de később tanulságul szolgálhat.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nagyon sok változásra számíthatsz az életedben, készülj fel a váratlanra! Ha nyitott, és friss szívvel állsz elébe, akkor valószínűleg élvezni fogja a pezsgést, ha azonban gyanakvó vagy, akkor megsínyled a kalandot. A cél a megújulás.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A szerencse most szövetségeseidhez pártolt, ám ha a lelkükbe gázolsz, akkor könnyen ellenségeiddé teheted őket. Most csak szőrmentén kritizálj, még ha az önérzetedet sérelem éri is. Főnököddel szemben vegyél fel pléhpofát!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Most önmagadra fordítod figyelmedet, növeled a tudatosságodat. Minden, amit ma teszel, fokozottan szolgálhatja épülésedet, érvényesülésedet. Egy öreg, vagy régi barát hasznos tanácsokkal lát el.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Otthoni feszültségek miatt is nyugtalanabb lehetsz mostanában, ráadásul a munkahelyeden is állandó változásban vannak a dolgok. Mindenütt te vagy az, aki békíteni próbál, aki kiegyensúlyozásra törekszik. Fel ne őrlődj ebben!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Még egy kicsit legyél kitartó. Sok helyzettel kell megküzdened mostanság, de a párkapcsolatod remek, tényleg mindenben számíthattok egymásra. Ha szingli vagy, akkor pedig egy nagy szerelem veheti kezdetét rövidesen az életedben.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha még független vagy, akkor valószínűleg most jött el az ideje a párkapcsolatod megszilárdításának. Ha már házas vagy, akkor valamilyen közös sorsfordulat előtt állhattok. Fontos, hogy semmit ne hallgassatok el egymás előtt, ami befolyásolhatná döntéseiteket.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Újra több munkát, nagyobb odaadást várnak el tőled. De te is érzed már, hogy a jobb, a más jövő érdekében többet kell letenned az asztalra, mint eddig. Még egy kicsit tedd oda magad, bármiről is van szó, mert a siker már nincs messze a horoszkóp szerint!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Nap és az Uránusz együttállása miatt vidám, tettre kész és optimista leszel egész nap. A nehéz helyzetek sem riasztanak, ellenkezőleg: inspirálónak fogod őket találni. Remekül helytállsz!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Bár a felszínen tán hezitálónak, vagy túlságosan is alkalmazkodónak tűnsz, valójában rendkívül szilárd és megbízható jellem vagy. Most is tanúbizonyságát adod elkötelezettségednek. Egy barátod számíthat rád ismét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: